António Felix da Costa ha aconseguit la seva primera pole position a la Formula E per al ePrix de Long Beach, sota unes mínimes diferencies entre ell Sam Bird i Lucas Di Grassi, segon i tercer classificat, respectivament.

La classificació començava amb un grup potent on hi havia Bird, D’Ambrosio i Buemi. I tot i el liderat inicial de D’Ambrosio (Dragon Racing), era Sam Bird (DS Virgin) qui establia el millor temps amb una volta de 56.8 segons, Frijns (Andretti Autosport) era segon seguit del líder del campionat, Sébastien Buemi (Renault e.Dams).

En el segon grup, Stéphane Sarrazin (Venturi Racing) era el millor en aquesta aconseguint el segon lloc provisional, mentre el Dragon de Loïc Duval – també amb motor Venturi, xocava contra el mur i es situava en últim lloc.

En el tercer grup, Daniel Abt (ABT Schaeffler Audi Sport) aconseguia el quart millor temps, fent fora de la super pole a Sébastien Buemi.

Faltava el quart grup, on aquest resultaria molt competitiu amb un António Felix da Costa (Team Aguri) amb el motor de l’any passat, aconseguint l’accés a la superpole amb el segon lloc, Nick Heidfeld (Mahindra Racing) el seguia tercer, mentre Di Grassi (ABT Schaeffler Audi Sport) s’ubicava en quart lloc.

Era moment per la super pole on els resultats sempre poden canviar una mica. Sarrazin era el primer en marcar una volta, un temps de 57.412, que seria de seguida superat pel següent pilot, Lucas Di Grassi en 2 dècimes.

Eren unes voltes que Nick Heidfeld no aconseguia superar, després de les múltiples derrapades en els últims revolts. Da Costa si que complia amb el seu deure, aconseguint el primer lloc provisional amb el cotxe de tecnologia de la primera temporada, deixant a Sam Bird la pressió per la fer o no la pole.

Tot i les petites diferències, Bird no aconseguia superar a Da Costa qui aconseguia la primera pole position a la Fórmula E, la primera per l’equip Aguri.