Callum Ilott ha aconseguit la pole position per a la primera cursa del cap de setmana de la FIA Formula 3 Europea en el Gran Premi de Pau, França. L’ha seguit el debutant Lando Norris i el líder del campionat Eriksson sortirà tercer.

Al ser un circuit urbà la classificació s’ha hagut de dividir en dos grups. En el primer grup, Callum Ilott (Prema Powerteam) ha marcat el millor temps en una classificació en condicions de sec, però en la qual la pluja apareixeria però amb poca força i sense fer cap afectació.

El britànic establia un 1:09.514 temps que no es podia batre Lando Norris (Carlin) en el següent grup. El jove de McLaren tot i això es quedava a dues dècimes de la pole position, fet molt meritori al ser el primer dia que competeix en aquest circuit.

Però els resultats en el segon grup haguessin pogut ser diferents ja que una bandera vermella per causes desconegudes, deixava sense una “previsible” pole position a Jake Dennis (Carlin) que ha acabat tercer del grup.

Resultats:

1 Ilott 2 Norris 3 Eriksson 4 Günther 5 Mawson 6 Dennis 7 Zhou 8 Hughes 9 Mazepin 10 Piquet 11 Aron 12 Newey 13 Schumacher 14 Habsburg 15 Daruvala 16 Beckmann 17 Soori 18 Makino 19 Sato