Després que Dovizioso s’hagi imposat durant la segona jornada d’entrenaments lliures a Le Mans, ha estat l’australià de l’equip Marc VDS qui s’ha emportat el millor temps d’aquest divendres.

 

La primera sessió d’entrenaments lliures va començar sobre la pista encara mullada del circuit de Le Mans, França. Tots els pilots van rodar amb els pneumàtics de pluja a excepció de Marc Márquez, que es va arriscar a posar els slicks al final de la sessió. Tot i així, el millor temps que va registrar el pilot de Cervera només li va servir per ser segon. Jack Miller va ser un altre dels que es van atrevir a posar els pneumàtics llisos. L’australià s’ho va jugar tot durant els últims 10 minuts per marcar un 1:37.467 que li va servir per posar-se per davant de Márquez i encapçalar els temps de la sessió matinera.

D’altra banda, cal destacar que els pilots que van completar el Top 10 dels FP1 van ser molt diferents del que és habitual, ja que pilots com Loris Baz o Karel Abraham es van colar entre les primeres posicions, mentre Pedrosa o Lorenzo es quedaven fora.

 

Pel que fa a la segona sessió, la qual es va disputar sobre l’aigua, Dovizioso va volar amb la seva Ducati per liderar la taula de temps amb un 1:41.673. Marc Márquez va intentar batre la volta de l’italià però va tornar a quedar segon, això sí, quedant-se a menys d’una dècima. Danilo Petrucci va acabar en tercera posició, signant així una bona sessió d’entrenaments i deixant al seu equip amb bones sensacions per afrontar els entrenaments lliures i la classificació de demà. Redding va ser l’únic, a part de Dovizioso, que va aconseguir millorar el registre que havien marcat durant la sessió matinera.

D’altra banda, Miller només va poder ser setè en aquesta segona sessió d’entrenaments, però el registre de la volta que va fer durant la primera tanda li va servir per acabar el dia com a líder de la jornada de divendres de Moto GP. I pel que fa als ‘peixos grossos’, cal dir que no els va anar massa bé ja que Viñales i Rossi van acabar vuitè i desè respectivament, i Lorenzo, Pedrosa i els germans Espargaró es van quedar fora del Top 10.