Callum Ilott ha tornat a ser el més ràpid en la segona sessió d’entrenaments lliures dels Masters de Zandvoort de Formula 3.

Els pilots en aquesta sessió sabien que tard o d’hora acabaria plovent i de seguida han espavilat a sortir a pista. Ha estat aquí on s’ha demostrat qui esta apunt per la victòria i qui no.

Callum Ilott (Van Amersfoort Racing) ha estat el més ràpid de la sessió amb un 1:32.082 minuts, un temps marcat en condicions de sec ja que la pluja –lleugera ha aparegut i ha permès als equips provar els pneumàtics Kumho de pluja.

Una pluja que només ha provocat una bandera vermella. El motiu, una sortida de pista d’Alessio Lorandi (Carlin).

A 0.030 segons de Ilott, ha acabat Niko Kari. El finlandès confirma el bon ritme dels Motopark amb un Sergio Sette Camara en segona posició. Anthoine Hubert (Van Amersfoort Racing) ha acabat quart, seguit de Guanyu Zhou (Motopark) i David Beckmann (kfzteile24 Mücke Motorsport).

Completa el top10, Alex Albon (Hitech GP), Pedro Piquet (Van Amersfoort Racing), Lorandi i Sam MacLeod (Fortec Motorsports).

Demà els pilots disputaran la classificació que donarà l’ordre de sortida a la cursa 1 (cursa classificatòria), prèvia a la cursa del Diumenge, el prestigiós “Masters de Zandvoort”.