Callum Ilott continua a la part superior de la taula de temps. El britànic va establir la pole position a la classificació per a la carrera al Masters de Formula 3, una cursa especial que es porta a terme a Zandvoort, Països Baixos. Eriksson i Albon completa el Top3.


Una classificació diferent el Masters de Formula 3. Si a la FIA F3 acostumem a veure dues classificacions de 20 minuts, aquesta vegada els pilots competeixen en una qualificació de 30 minuts que marquen la graella de sortida de la cursa de classificació d’aquesta tarda.

Callum Ilott (Van Amersfoort Racing) començarà a la pole position. El conductor que ahir va ser el més ràpid en les dues sessions confirma les prediccions, però, com va dir ahir FormulaRapida.net, ha de ser conscient de les Motopark i també d’Alex Albon (Hitech GP).

El conductor júnior de BMW, Joel Eriksson (Motopark) va acabar segon a només 0,012 segons darrere de Ilott. Albon començarà en tercer lloc, per davant del pilot júnior de Red Bull, Niko Kari (Motopark). El pilot júnior de Ferrari, Guanyu Zhou (Motopark) començarà cinquè per davant de Pedro Piquet (Van Amersfoort Racing).

El poleman de l’any passat, Sergio Sette Camara (Motopark) va acabar setè, per davant de Anthoine Hubert (Van Amersfoort Racing), Alessio Lorandi (Carlin) i David Beckmann (kfzteile24 Mücke Motorsport).