Gary Paffett s’emporta el millor temps i sortirà des de la primera posició en la Cursa 1. Per darrere, l’acompanyaran altres dos pilots de Mercedes, com ho són Wickens i Di Resta.

 

Els semàfors s’apagaven i els Audis de Ekström, Mortara, Rockenfeller i Molina eren els primers a sortir a pista. Durant els primers 5 minuts, l’espanyol Dani Juncadella ha estat ocupant la primera plaça durant una estona, però després, Martin i Müller s’han atrevit a baixar de l’1:44.000, deixant el belga al capdavant amb un 1:43.549.

A falta de 5 minuts per acabar la sessió, la part alta de la taula passava a ser ocupada per Paffett, que es posava al capdavant amb un 1: 43.010. En segona posició trobàvem a Mortara i, en tercera, al recentment incorporat Felix Rosenqvist, el qual s’està adaptant amb rapidesa a la categoria. D’altra banda, Molina havia aconseguit ficar-se al Top10, encara que al final només ha pogut ser setzè.

Cau la bandera a quadres, Wickens es posava primer i Götz segon, però Paffett tornava per fer-se amb la Pole definitiva alhora que Di Resta es col·locava en tercera posició, fent caure a Götz fins a la quarta. Gran treball dels Mercedes, ja que han mostrat un gran domini ocupant les 4 primeres posicions. Ekström ha estat el primer Audi, que ha aconseguit qualificar en cinquè lloc i, després d’ell, han acabat Martin, Scheider, Glock, Rosenqvist en una P9 que l’ajudarà a lluitar per aconseguir punts, i Jamie Green tancant el Top10.