El pilot de Koiranen GP, Jake Hughes, ganya la primera cursa disputada al circuit belga d’Spa després d’haver aconseguit la Pole Position. L’han seguit Matevos Isaakyan i Thiago Vivacqua.


Començava la cursa al mític circuit belga d’Spa amb un magnífica sortida de Jack Aitken que aconseguia posar-se en primera posición seguit del seu company d’equip. Però l’alegria ha durat poca estona. Al segon sector i a causa d’un error Jake Hugues i Matevos Isaakyan han aprofitat per adelantar-lo i ocupar les dues primeres posicions respectivament.

L’italià Alesso Lorandi del GSK Grand Prix es veía obligat a abandonar a causa d’un problema a la primera volta.

Hughes començava a marcar un fort ritme per intentar escapar-se dels seus perseguidors. Semblava que l’únic pilot capaç de seguir-lo era Isaakyan del JD Motorsport. En tercer lloc rodava el seu company d’equip Thiago Vivacqua seguit de Romanov.

El pilot del Cram Motorsport estaba tenint una lluita intensa amb Vivacqua per la tercera posición però a falta de dues voltes per finalitzar la cursa un accident entre ells a deixat fora el pilot del Cram Motorsport (Romanov).

Finalment Hughes guanyava la cursa per davant d’Isaakyan i Vivacqua.