El pilot francès de l’equip Andretti Autosport, Jean-Eric Vergne, sortirà esta vesprada des de la pole en l’E-Prix de Moscou. Després d’ell sortiran el líder del campionat Nelson Piquet Jr i Lucas Di Grassi.


 

El primer grup de classificació estava format per Piquet, Buemi, Algersuari, Wilson i Heidfeld.

Buemi va eixir a per totes i en la seua segona volta va marcar el millor registre del cap de setmana, després d’ell, a mig segon, es quedava Piquet Jr. Però el brasiler no se l’anava a posar gens fàcil al suís i després d’una fantàstica volta, va aconseguir rebaixar el temps en 0.4 segons per a col·locar-se primer.

Finalment el grup 1 va acabar amb Piquet Jr al front seguit de Buemi, Heidfeld, Wilson i Alguersuari.

En el segon grup, estaven Da Costa, Prost, Bird, D’Ambrosio i Abt.

Després d’una primera volta d’instal·lació i calfament de pneumàtics, els 5 pilots del grup van ser a intentar abaixar el temps de Piquet.

Però cap pilot va poder superar a Piquet i Buemi, així i tot, D’Ambrosio, Prost i Abt es van col·locar en tercera, quarta i cinquena posició provisional. Sam Bird va acabar setè i Da Costa novè.

El grup 3 estava format per Vergne, García, Duval, Di Grassi i Trulli.

Di Grassi va fer una fantàstica segona volta de classificació i va escalar fins a la segona posició, entre Piquet i Buemi. Però llavors va arribar Vergne, que amb una volta al límit tocant els murs del circuit de Moscou, va aconseguir superar a Piquet i va aconseguir la pole provisional.

A falta de dos minuts per al final, el cotxe de Duval es va quedar parat a l’eixida de la forquilla quan venia millorant, mala sort per al pilot francès que es va quedar amb l’últim temps provisional. Els altres pilots d’aquest grup 3 van acabar de la manera següent: Vergne primer, Di Grassi tercer, Trulli novè i Antonio García dotzè.

L’últim grup de classificació estava format per Liuzzi, Chandhok, Sarrazin, Senna i Duran.

Una classificació prou modesta la dels pilots d’aquest grup que no van passar de la desena posició.

Resultats: Vergne, Piquet Jr, Di Grassi, Buemi, D’Ambrosio, Abt, Prost, Heidfeld, Trulli, Sarrazin, Duran, Bird, Wilson, Gracia, Da Costa, Senna, Chandhock, Algersuari, Duval i Liuzzi.