El pilot suís de l’equip e.dams Renault, Sebastien Buemi, ha estat el més ràpid en les dos sessions de lliures de l’E-Prix de Moscou.


 

En la primera sessió de lliures, després de Buemi va acabar el seu company d’equip, Nico Prost. Una sessió dominada completament pels dos e.dams ja que Buemi li va traure al tercer classificat més de 2 segons. La tercera posició ha estat per a Bruno Senna, el de Mahindra porta una temporada prou discreta però tampoc es pot saber si estarà fort ací, ja que la primera sessió de lliures se sol usar per a aprendre’s el circuit i preparar el setup.

El top 10 en esta primera sessió ho completen Sarrazin, Abt, Di Grassi, Heidfeld, Vergne, Piquet i Da Costa.

En la segona sessió, les distàncies entre Buemi i la resta es van reduir. El segon classificat, Jean-Eric Vergne, va acabar a tan sols 0.2 segons del suís. La tercera posició va ser per a Nelson Piquet Jr, el líder del campionat pareix que va a haver de lluitar amb Buemi en esta carrera ja que hi ha tan sols 2 punts de diferència en el campionat entre els dos.

El quart millor temps ha estat per a Da Costa, després del, ha acabat Di Grassi, que després de ser desqualificat de l’últim E-Prix, ha perdut el lideratge del mundial.

El top 10 ho completen: Heidfeld, Chandhok, D’Ambrosio, Sarrazin i Prost.

La classificació de l’E-Prix de Moscou serà hui a les 11:00 CEST.