Anthoine Hubert (Tech 1 Racing) ha guanyat la tercera cursa de la Formula Renault 2.0 a Silverstone. Jörg ha estat segon i Sasahara tercer. Amb això el campionat s’apreta, ja que entre el suís i el líder, Louis Deletraz, hi ha només un punt.


Hubert va mantenir la primera posició en la sortida, seguit de Jörg, Barnicoat, Sasahara, Hughes i Aitken. Per darrere la sortida va ser bastant neta, a excepció d’algun pilot que es va sortir de pista en sortir de Chapel.

Aitken va superar Hughes passats els primers 5 minuts de carrera. Deletraz venia per darrere, però estava encara lluny del pilot de Koiranen. Durant les següents voltes, la cursa es va estabilitzar i les distàncies entre els cotxes de cap es van mantenir.

A falta de 9 minuts pel final, Hugo de Sadeleer es va haver de retirar després que el seu cotxe es quedés aturat.

Sasahara va retallar la diferència que tenia amb Barnicoat, i a falta de 5 minuts per al final, el tenia a tir. A la recta Wellington va intentar avançar per fora però el de Fortec va mantenir la posició.

Però en l’última volta, Sasahara es va llançar a per Barnicoat al revolt Village, avançant-per l’interior. Però a la sortida del revolt, el de Fortec es va passar amb l’accelerador i va fer una virolla i va perdre diverses posicions.

Hubert va guanyar finalment la cursa per davant de Jörg, Sasahara, Aitken, Hughes i Deletraz, que ara és líder per només un punt sobre el suís de JKR.