Maximilian Günther i Lando Norris han estat els millors en les dues sessions d’entrenaments lliures de la FIA Formula 3 Europea en el circuit holandès de Zandvoort.

La segona part de la temporada de la FIA Formula 3 Europea s’inicia a Zandvoort, un circuit on avançar és complicat i on a més a més les condicions climatològiques podrien ser claus en el transcurs del cap de setmana.

En la primera sessió d’entrenaments lliures sota el vent i fred i inclòs unes gotes de pluja, Lando Norris (Carlin) ha estat el més ràpid tot i ser la primera vegada que visita el circuit. El jove de McLaren amb un temps de 1:28.534, ha estat dues dècimes més ràpid que el líder del campionat, Maximilian Günther (Prema Powerteam) que aquest cap de setmana estrena nous colors en el seu cotxe.

Per darrere els han seguit Joel Eriksson (Motopark), especialista en aquest traçat on va aconseguir ara fa un any la victòria en els Masters de Zandvoort, Jehan Daruvala (Carlin) i Nikita Mazepin (Hitech GP) completa els cinc primers llocs.

En la segona sessió Günther era el més ràpid baixant la marca a 1:28.252, seguit de Norris i Mazepin. Callum Ilott (Prema Powerteam) finalitzava quart, per davant de Ferdinand Habsburg (Carlin).