El pilot italià de Carlin s’ha fet amb la victòria en la segona carrera del cap de setmana de la FIA F3 en Hockenheim. Després d’ell han acabat Jake Dennis i Felix Rosenqvist.


 

Jake Dennis va eixir molt bé però després d’atacar en diverses ocasions a Giovinazzi, no li va poder llevar en la primera volta la primera posició a l’italià. Per darrere Rosenqvist era atacat per Sims, que després d’un error va perdre la quarta posició amb Günther.

Entravem en la segona volta i Alexander Albon perdia el control del seu cotxe en la corba 1 i se n’anava contra les barreres. Açò va provocar l’eixida del safety car per a retirar el cotxe. Una volta més tard de que es retirara el cotxe de seguretat, va haver de tornar a eixir a causa d’un accident on Jeffri va acabar fora de carrera.

En la reeixida Giovinazzi es va allunyar uns metres vitals de Dennis, que es veuria ràpidament superat per Rosenqvist que venia molt més ràpid que ell. Per darrere teníem una bonica batalla entre Günther, Sims i Jensen.

Rosenqvist va intentar avançar a Giovinazzi, després que aquest fera un error en l’agulla de ganxo, però l’italià va defendre la primera posició i el pilot suec no va poder avançar-li. Rosenqvist li va cedir la segona posició al seu company d’equip Jake Dennis perquè aquest sumara més punts.

Finalment la victòria va ser per a Giovinazzi, seguit de Dennis, Rosenqvist, Günther, Sims, Jensen, Stroll, Sette Camara, Russell i Pommer.