Aitken s’ha fet amb la victòria a Jerez després d’una cursa amb diversos accidents causats per la pluja. Al podi l’han acompanyat D’agosto i Barnicoat.

 

Després de que la cursa es retrasés per culpa de la pluja, ha començat l’acció amb tots el pilots darrere del cotxe de seguretat. Després de 5 minuts amb el Safety Car en pista, els pilots han pogut començar a competir de veritat. En aquells instants, Aitken anava primer, seguit de D’Agosto, Barnicoat, Jörg, Delétraz i Olsen.

Durant la primera volta sense el cotxe de seguretat, ja hi ha hagut el primer ensurt al segon revolt. Ha causat una bandera groga, però la cursa ha pogut seguir de manera normal. Hi ha hagut diversos intents d’avançaments però quasibé tots s’han quedat en això, intents.

Més tard, a 13 minuts pel final, ha abandonat Baptista a causa d’una sortida de pista. 5 minuts més tard, Hubert i Hasse – Clot han protagonitzat un xoc i han hagut d’abandonar els 2. Això ha causat un altre Safety Car que ha perdurat fins al final de la cursa exceptuant l’última volta.

Tot i deixar el protagonisme als pilots després de 8 minuts darrere del cotxe de seguretat, les coses no han canviat, i finalment ha guanyat Aitken, amb D’agosto i Barnicoat al podi com a segon i tercer respectivament. El TOP10 l’han completat Jörg, Delétraz, Isaakyan, Hughes, Olsen, Gachet i Kodric.

La tercera cursa es podrà veure demà a partir de les 12:55.