Robert Shwartzman ha aconseguit la victòria a la Formula Renault 2.0 Eurocup al circuit de Nürburgring, Alemanya, en la primera cursa del cap de setmana. El rus passa a ser el líder del campionat i ha liderat un nou doblet per R-ace GP amb Defourny segon. Fenestraz completa el podi.

A la sortida Robert Shwartzman (R-ace GP) mantenia la primera posició seguit de Max Defourny (R-ace GP) qui mantenia els atacs de Dan Ticktum (Arden Motorsport) al primer revolt. El jove de Red Bull seria superat per Sacha Fenestraz (Josef Kaufmann Racing) en la següent volta.

Mentrestant el líder del campionat, Will Palmer (R-ace GP) intentava remuntar sortint des de la novena posició, però només aconseguiria remuntar fins la vuitena plaça.

Davant del britànic, semblava que Max Fewtrell (Tech 1 Racing) aconseguiria superar a Ticktum per la quarta posició, però el britànic es veia sorprès per Henrique Chaves (AVF) qui el superava per la cinquena posició. Yifei Ye (Josef Kaufmann Racing) s’unia a la festa però no aconseguiria avançar de la setena plaça.

Al davant, el duel era entre Shwartzman i Defourny. Ambdós pilots mostraven ser els més forts del cap de setmana al marcar volta ràpida rere volta ràpida. Defourny donc no tenia la opció de superar el rus, acabant a 0.615 segons d’ell en la bandera de quadres.

És la quarta victòria de la temporada per Shwartzman que lidera un nou doblet per R-ace GP amb Defoury segon. Fenestraz completa el podi mentre Ticktum aconsegueix el millor resultat dels rookies.

La victòria permet a Shwartzman superar a Palmer en el liderat del campionat. El jove pilot del programa de SMP Racing és el nou líder amb 194 punts,  16 més que el seu rival. Fenestraz es manté a la tercera plaça a 27 punts, mentre Defourny va remuntant silenciosament i ja és quart a 61 punts.

Resultats:

1 Shwartzman 2 Deforuny 3 Fenestraz 4 Ticktum 5 Chaves 6 Fewtrell 7 Ye 8 Palmer 9 Aubry 10 Goddard 11 Randle 12 Vartanyan 13 Peroni 14 Leeds 15 Neubauer 16 Opmeer 17 Korneev 18 Verhagen 19 Matus 20 Verschoor 21 Guzman 22 Simmenauer 23 Maxwell 24 Martono 25 Cordeel 26 Yue Yang 27 Razak 28 Pankiewicz 29 Bird 30 Coicaud 31 Milesi