L’equip de FormulaRapida.net segueix un any més per a la seva tercera quarta temporada cobrint notícies en català sobre el món del motor, i per tercera temporada en castellà, anglès i francès; aquest 2015 l’equip us informarà de més categories que mai, sempre amb els articles d’especialistes en les respectives competicions.


En primer lloc FormulaRapia.net us desitja un bon any 2015 en nom de tot l’equip. Aquest any comença amb la Fórmula E la setmana que ve a Buenos Aires però, tenim molt més a oferir-los enguany.

Com sempre la Fórmula 1 és la categoria reina del motorsport que seguirà essent cobert per FormulaRapida.net en català, castellà anglès i francès amb Eric Calduch, Saida Haouara, Julieta Tulián, Ramon López, Iván Ruiz, Guillem González, Elodie Redoulès i Oriol Domingo.

David Viñals, Arnau Viñals, Ramon Lopez & Saida Haouara

Les categories de suport de la Fórmula 1 també es seguiran cobrint com sempre, d’aquesta manera en la secció de GP2 i GP3 Series hi tenim la Saida Haouara, Julieta Tulián, Ramon Lopez, Iván Ruiz, Eric Calduch, Oriol Domingo, Elodie Redoulès, Victor Forner i en Guillem González.

També estarem presents i de manera presencial en els circuits de les World Series by Renault on la web segueix concentrant tots els seus esforços, que es veuen repercutits en el públic amb articles amb informacions exclusives i multitud d’entrevistes. Arnau Viñals, Saida Haouara, Guillem González, Ramon Minguell, Sergi Maturana, Elodie Redoulès i Julieta Tulián seran qui us informaran al peu de la lletra d’ambdues categories: Fórmula Renault 3.5 Series i l’Eurocup Fórmula Renault 2.0.

Però això no és queda aquí, si el any 2014 els vam començar cobrint tota la temporada de la Fórmula Renault 2.0 Alps, i vam informar de l’última ronda del NEC 2.0 i 1.6, enguany la web catalana us informarà en català, castellà i anglès de la Fórmula Renault 2.0 Alps i NEC, amb  Arnau Viñals, Guillem González i Ramon Minguell; la Fórmula Renault 1.6 NEC només serà coberta en anglès.

Una FR 1.6 NEC que és la rival de les Fórmula 4 sota tutela de la FIA, a FormulaRapida.net us informarem sobre dues d’aquestes: l’espanyola i la Nord Europea. L’espanyola es cobrirà en català, castellà i anglès, mentre que la NEZ només en anglès.

També com a novetat serà la Indycar en francès també, que s’uneix a la resta de llengües de la web que ja cobrien això. Arnau Viñals, Saida Haouara, Julieta Tulián, Eric Calduch i Guillem González us faran enganxar a aquesta competició americana que aquest 2015 promet en quant a nivell de pilotatge. No us ho perdeu!

Guillem González, Ramon López
Guillem González, Ramon López

El nou format del DTM de doble cursa serà més que cobert per Fórmula Ràpida, juntament amb la FIA Fórmula 3 que l’acompanya a la majoria de rondes. Iván Ruiz, Victor Forner, Arnau Viñals, Eric Calduch, Guillem González, Oriol Domingo  Elodie Redoulès estaran al peu del canyó aportant-vos informacions d’aquestes excitants competicions.

També cobrirem en el món de les 4 rodes la Fórmula E (amb Guillem G, Eric C, Arnau V, Julieta T, Ramon L i Elodie R), el WEC (amb Victor F, Iván R, Oriol D i Guillem G) i el WRC (amb Eric C).

En el món de les dues rodes aquest any contarem amb la incorporació de Víctor Bolea al equip de Fórmula Ràpida. Les tres categories internacionals es cobriran en català i castellà, mentre que el MotoGP també es cobrirà en anglès. Arnau Viñals, Eric Calduch, Julieta Tulián, Iván Ruiz, Víctor Bolea, Oriol Domingo, Ramon Minguell, Elodie Redoulès, Victor Forner i Sergi Maturana ho donaran tot per a que rebis la millor informació del món del motociclisme.

Però aquest any FormulaRapida.net inicia l’any amb el Dakar de cotxe i motos amb resums diaris en català i castellà en cotxes; i català, castellà i anglès en motos.

A més a més com a novetat tindrem el vídeo del dia i galeries d’imatges que complementaran la informació escrita en el portal.

D’aquesta manera comença un any excitant en tots els sentits possibles! La adrenalina i la passió pel motor es viurà cada dia a FormulaRapida.net, on no se’ns escapa res 😉