La pàgina web FormulaRapida.net ha presentat aquest diumenge dia 15 de Febrer el seu nou equip renovat per afrontar la temporada 2015 en totes les especialitats del món del motor. La web catalana compleix ja 3 anys en actiu.


La pàgina especialitzada en categories del món del motor, FormulaRapida.net ha presentat aquest diumenge el seu equip de redactors per a aquesta temporada 2015, d’una forma ben singular.

Els joves catalans han fet un acte en el Kartòdrom de Catalunya, situat a Lliçà de Vall (Barcelona), que consistia en una cursa entre el staff que ha pogut assistir.

Un staff el qual aquest any on trobem els redactors habituals, a més de noves incorporacions. El director de FormulaRapida.net ja ha anunciat que l’equip no esta tancat i que s’estan reforçant dia a dia:

“És veritat que el passat 2014 hem tingut un any complicat on no vam reforçar el equip durant el hivern i això ens va passar factura. És per això que aquest any tenim incorporacions de gran nivell com l’experimentat Víctor Bolea, o també gent que ha arribat per aprendre amb nosaltres i créixer amb nosaltres com en Marc Peñalver o la Natasha Tsang” deia Arnau Viñals.

El portal lliçanenc, segueix informat en català, castellà, anglès i francès, oferint un servei únic als fans del motor que poden seguir informacions com la IndyCar en català.

Però el 2015 també és un any ambiciós:

“Penso que hem començat molt bé l’any amb els test de Jerez. Estem veient que cada vegada ens llegeix més gent i que les xifres seguiran augmentat a mesura que avanci l’any. Tenim una forta col·laboració amb varis pilots de les World Series by Renault, on aquest any ens concentrarem en donar-los informacions a peu de pista, cada cursa. També ampliem informacions a noves categories com la Fórmula 4, a més d’ampliar l’oferta en francès on hem incorporat la IndyCar” comentava el fundador de la web, Arnau Viñals.

Però tornant en l’acte, el staff concentrat a Catalunya, juntament amb el germà del sub-director, han participat en una cursa a 10 voltes. Essent uns apassionats de les curses, no podem evitar donar-vos detalls:

DSCF7709
Guillem González i Oriol Domingo lluitant pel tercer lloc

El nouvingut, Víctor Bolea (redactor de MotoGP/Moto2/Moto3) ha dominat la cursa i ha estat capaç de doblar a Eric Calduch (cap de secció F1) i Ferran González. També ha estat espectacular el nivell en pista de Marc Peñalver que en la seva recent entrada a la web, ha finalitzat en segon lloc. Guillem González (sub-director) i Oriol Domingo (redactor especialitzat en Dakar), han mantingut una gran lluita pel tercer lloc. Finalment i en terra de ningú, en el cinquè lloc ha acabat Arnau Viñals.

Encara no estan prou convençuts per seguir a FormulaRapida.net? Han de saber que qui els hi ho dona és FormulaRapida.net, mitjà neutral, el qual no se’ns escapa res i on sempre tindràs tot el motorsport a la teva mà.