Pietro Fittipaldi ha aconseguit la seva tercera victòria de la temporada a les World Series Formula V8 3.5 en la segona cursa a Jerez. El brasiler ha batut els AVF de Egor Orudzhev i Matevos Isaakyan.

Pietro Fittipaldi (Lotus) sortia des de la pole position però de nou tenia problemes al sortir perdent la primera posició amb Egor Orudzhev (AVF). Tot i això el de Lotus no es rendia i aconseguia superar al rus per l’exterior del tercer revolt per prendre el liderat de la cursa.

De seguida el brasiler es començava a escapar del jove pilot de SMP Racing, aconseguint una distància suficient per aconseguir la victòria ja que l’intercanvi de pneumàtics no afectava en les posicions.

A qui si afectava era a Roy Nissany (RP Motorsport) que es retirava de la cursa en quedar-se clavat a box.

Amb les dues primeres posicions assegurades, la lluita per la tercera posició era el punt més calent de la cursa amb la batalla entre Matevos Isaakyan (AVF) i Alfonso Celis (Fortec Motorsports) que acabaria en mans del rus.

En cinquena posició finalitzava Rene Binder (Lotus) seguit del millor rookie de la cursa, Damiano Fioravanti (RP Motorsport) que sortia quart.

En una lluitada setena posició finalitzava Konstantin Terescheenko (Teo Martin Motorsport) que gràcies a ser l’últim pilot a aturar-se a box, aconseguia superar en pista a Nelson Mason (Teo Martin Motorsport) i Diego Menchaca (Fortec Motorsports). Completa la zona de punts Yu Kanamaru (RP Motorsport).

Pel que fa al campionat de pilots, Rene Binder segueix líder del campionat amb 120 punts, 1 més que el seu company Fittipaldi. Nissany  és tercer a 14 punts, Celis quart a 25 punts del austríac mentre Isaakyan és cinquè a 28 punts.