Sacha Fenestraz entra de ple en la lluita pel campionat en aconseguir la seva segona victòria als carrers de Monte Carlo, la primera enguany al Eurocup Formula Renault 2.0. El pilot de Kaufmann ha finalitzat per davant els R-ace GP de Shwartzman i Palmer. Tickutm ha estat el millor rookie.

Sacha Fenestraz (Josef Kaufmann Racing) sortia des de la pole position i mantenia el primer lloc a la sortida seguit dels R-ace GP de Will Palmer i Robert Shwartzman. Palmer quan encara no s’havia completat la primera volta feia un petit error al revolt 16, donant la oportunitat al seu company d’equip per superar-lo per la segona posició.

Amb les posicions de podi ja decidides a la sortida, el protagonista d’ahir en quant a avançaments, Max Defourny (R-ace GP), ens meravellava a tots superant a Dan Ticktum (Arden Motorsport) a Portier. Tot i això Ticktum amb la cinquena posició aconseguia guanyar en categoria rookie.

Pel darrere finalitzaven en la zona de punts Alex Peroni (Fortec Motorsports), Gabriel Aubry (Tech 1 Racing), Richard Verschoor (MP Motorsport), Alexander Vartanyan (JD Motorsport) i Alexey Korneev (Fortec Motorsports).

La cursa d’avui ha estat més accidentada que la d’ahir amb l’aparició del cotxe de seguretat al final de cursa degut a l’abandonament de Thomas Neubauer (Tech 1 Racing). També la sortida ha estat força accidentada al arribar al revolt del Grand Hotel Hairpin on el jove pilot de Renault, Jarno Opmeer (MP Motorsport) intentava l’avançament –sense èxit- sobre Henrique Chaves (AVF) amb qui s’acabaria tocant. Aquest fet ha causat un efecte acordió que ha acabat amb l’abandonament també de Frank Bird (Fortec Motorsports).

Pel que fa al campionat de pilots, Palmer deixa el principat amb 144 punts, 9 més que Shwartzman. Mentrestant, Fenestraz s’apropa perillosament als pilots de R-ace GP amb 115 punts a només 29 punts. Més endarrerit però no fora de la lluita pel títol es situa Defourny a 72 punts.

La propera ronda del campionat es disputarà d’aquí més d’un mes, en el circuit de Hungaroring (Hongria) el 1-2 de Juliol.