L’equip de Fabio Pampado promou al jove pilot italià a les World Series Fórmula V8 3.5, la disciplina compartirà cartell amb el FIA WEC en sis ocasions.

RP Motorsport Racing ha anunciat que Damiano Fioravanti formarà part del seu equip a les World Series Fórmula V8 3.5 en 2017. El jove pilot romà de 20 anys ha estat promogut després d’un balanç molt positiu en les dues temporades disputades a la EuroFormula Open.

Fioravanti va acabar 5è el 2016 i ara està llest per donar el salt a l’elit unint-se a aquesta prestigiosa categoria Internacional, que compartirà sis esdeveniments amb el FIA WEC: Silverstone, Spa-Francorchamps, Nürburgring, Ciutat de Mèxic, Austin i Barhain.

Fabio Pampado, team principal RP Motorsport Racing:

“Estem encantats de seguir el nostre acord amb Damiano, que ja ha mostrat el seu talent en els anys precedents en el si del nostre equip en la EuroFormula Open. Aquest és un pas endavant en la seva carrera i la decisió de confiar un dels nostres dos monoplaces en un campionat tan competitiu com aquest és una mostra de la nostra confiança, estem segurs que ens pagarà amb bons resultats.”

Damiano Fioravanti, pilot RP Motorsport Racing:

“Em sento feliç de formar part de les World Series Fórmula V8 3.5 el 2017. Això representa una extraordinària oportunitat en la meva carrera, tinc moltes ganes d’iniciar aquesta nova aventura. Aquest moviment arriba en el millor moment, després d’anys de bon aprenentatge en l’EuroFormula Open. Per a mi resultarà un desafiament increïble debutar en un campionat tan prestigiós.”