Max Fewtrell segueix mostrant el seu gran talent, el britànic ha aconseguit la seva primera victòria en la Formula Renault, després de superar als candidats pel títol, Fenestraz i Defourny que completen el podi de la primera cursa al Red Bull Ring.

Sortint des de la segona posició, el debutant Max Fewtrell (Tech 1 Racing) aconseguia la primera posició al primer revolt. El britànic liderava per davant de Max Defourny (R-ace GP) i Sacha Fenestraz (Josef Kaufmann Racing).

Tot seguit la lluita per la quarta posició seria el element més interessant. Dan Ticktum (Arden Motorsport) superava a Will Palmer (R-ace GP) i s’iniciava una lluita per aquesta posició entre sis pilots, amb Thomas Randle (AVF) superant també a Palmer.

Mentrestant al davant, Fewtrell veia com Defourny i Fenestraz s’apropaven i intentaven superar-lo però sense èxit. Qui si tindria èxit era Fenestraz que a l’última volta superava a Defourny per la segona posició.

En el campionat de pilots per primera vegada no és un cotxe de R-ace GP qui el lidera. Ara és Sacha Fenestraz que es situa amb 210 punts, 6 més que Shwartzman. A 22 punts en tercera posició es situa Palmer, mentre Defourny quart, es a 74 punts.

Resultats:

1 Fewtrell 2 Fenestraz 3 Defourny 4 Ticktum 5 Randle 6 Aubry 7 Shwartzman 8 Chaves 9 Ye 10 Verschoor