René Rast ha aconseguit el seu segon triomf de la temporada al DTM en la primera cursa al Moscow Raceway. El d’Audi ha liderat el doblet per la marca amb el lesionat Mike Rockenfeller en segona posició. Wittmann completa el podi.

Amb René Rast sortint des de la pole position, el alemany mantenia el liderat seguit de Mike Rockenfeller i Augusto Farfus. Per darrera en la lluita per la quarta posició, Timo Glock empenyia a Mattias Ekström fora de pista.

El liderat dels Audi semblava molt còmode però Rockenfeller veia com Farfus intentava superar-lo, arribant a tocar-se però ambdós pilots mantenint la posició. Farfus juntament amb el seu company de BMW, Tom Blomqvist, serien els únic pilots que abandonarien la cursa.

Amb les aturades a box iniciant-se, Ekström aconseguia remuntar fins la vuitena posició.

Però la lluita més important de la cursa seria per la tercera posició entre Timo Glock i Marco Wittmann. Glock aconseguia aquesta posició abans del pit stop. Però quan ambdós BMW completaven la seva aturada, veien com Robert Wickens els superava. A continuació, Wittmann mostraria un ritme molt superior per aconseguir la tercera posició final.

Amb la victòria Rast torna al liderat del campionat amb 99 punts, 4 més que el Mercedes de Lucas Auer. Ekström baixa fins la tercera posició a 6 punts del líder.