Començant des de la pole position per vuitena vegada aquesta temporada, Sacha Fenestraz ha aconseguit fer un pas en ferm en la lluita pel campionat de la Formula Renault Eurocup, aconseguint la victòria en el circuit de Spa-Francorchamps.

En segona posició ha finalitzat Will Palmer qui ara és l’únic pilot que pot vèncer al francès d’aconseguir el títol d’aquí un mes a Barcelona. Max Defourny ha completat el podi, mentre Neil Verhagen ha estat el millor debutant.

Sacha Fenestraz (Josef Kaufmann Racing) sortia des de la posició preferent per vuitena vegada aquesta temporada per davant de Robert Shwartzman (R-ace GP), Will Palmer (R-ace GP), Gabriel Aubry (Tech 1 Racing) i Max Fewtrell (Tech 1 Racing).

Fenestraz mantenia el liderat a la sortida seguit de Palmer i Shwartzman. De seguida apareixia el cotxe de seguretat per un accident entre Luis Leeds (Josef Kaufmann Racing) i Charles Milesi (R-ace GP).

En reiniciar-se la cursa, Fenestraz mantenia a ratlla a Palmer mentre Shwartzman perdia tota opció a guanyar el campionat després de patir un toc amb Richard Verschoor (MP Motorsport).

Fenestraz assolia escapar-se de Palmer per aconseguir la victòria. En tercera posició creuava la meta Fewtrell però el jove pilot de Renault, era sancionat amb 10 segons baixant fins la novena plaça i deixant el podi en mans de Max Defourny.