Pietro Fantin ha estat el més ràpid en la primera sessió d’entrenaments lliures de la Fórmula Renault 3.5 Series al circuit anglès de Silverstone, darre d’ell han finalitzat Vaxivère i De Vries.

La sessió d’avui ha començat com diuen, amb la puntualitat Britànica. Ràpidament s’ha vist sortir a pista als Dams de De Vries i Stoneman, juntament amb Jaafar (Fortec Motorsports) i Vaxivière (Lotus),la resta de pilots no tardava massa en sortir a pista en un circuit on les World Series no competeix des del 2012.

El occità Matthieu Vaxivière començava marcant la primera volta ràpida, encara que Jazeman Jaafar prenia el liderat de la classificació amb un 1:50.575. Ràpidament apareixeria la bandera groga en el segon sector que es convertiria en bandera vermella. El mateix Jazeman Jaafar era el cotxe que s’havia quedat aturat al revolt 7, anomenat Stowe.

A falta de 36 minuts la sessió es reiniciava, i Oliver Rowland (Fortec Motosports) era el primer en sortir ja que anteriorment, no havia completat cap volta ràpida. Els temps en aquesta darrera mitja hora han millorat, i han permès ubicar a Pietro Fantin (International Draco Racing) en el primer lloc final amb un 1:43.056.

Un temps imbatible en els últims minuts de la sessió que acabava amb una altre bandera vermella, aquest cop provocada per Tio Ellinas (Strakka Racing) al revolt 14 de “The Loop”.