Jehan Daruvala ha estat el més ràpid durant la primera sessió d’entrenaments lliures de la Fórmula Renault 2.0 Eurocup al circuit de Silverstone, Gran Bretanya. Darrere del jove pilot de Force India ha acabat Jörg i Delétraz.

Primera sessió d’entrenaments lliures de la Fórmula Renault 2.0 Eurocup dominada pels cotxes de l’equip local, Fortec Motorsports que han protagonitzat una lluita amb els pilots del equip Josef Kaufmann Racing.

Tot i això en els darrers minuts el indi, Jehan Daruvala ha marcat dues voltes ràpides que han estat 4 dècimes més ràpides que les de Kevin Jörg i Louis Delétraz. En quart lloc ha acabat el convidat Matteo Ferrer del equip Cram Motorsports.

Darrere d’ells ha acabat Callan O’Keeffe, seguit dels pilots locals Jake Hughes i Ben Barnicoat. Vuitè i novè lloc pels AVF de Charlie Eastwood i Harrisson Scott mentre que tanca el top10 el ART Junior Team de Ukyo Sasahara, a 1.1 segons de Daruvala.

Pel que fa a les novetats del cap de setmana,  Ferdinand Habsburg que competeix com a convidat amb l’equip Fortec Motorsports, ha finalitzat en catorzè lloc, just pel davant de Valentin Hasse-Clot, que s’ha incorporat a l’equip Fortec pel que queda de temporada.

I finalment vint-i-dosè lloc per el líder de la BRDC Fórmula 4, el britànic Will Palmer.