RC Enerson guanya la primera cursa al Mid-Ohio, seguit per Chilton, que protagonitza una remuntada de la sisena a la segona plaça, i tercer Shelby Blackstock.  


La cursa començava al Mid-Ohio amb un clima molt solejat. La sortida era neta pero a partir del tercer revolt, un toc de Blackstock amb Harvey que lluitaven per les tres primeres posicions, deixava a Harvey fora de la cursa. No obstant, el més beneficiat es Felix Serralles, que ocupa la segona posició, darrera de Enerson. Max Chilton aconseguia passar de la sisena a la cuarta posició.

RC Enerson obria un forat de cuatre segons respecte al seu perseguidor, Felix Serralles. La setena posició estava en constant disputa entre Scott Anderson i Sean Rayhall, tots dos a menys d’un segon. Les tres primeres posicions, estaven separades per cuatre segons, obrint un gran forat respecte als altres pilots. Max Chilton lluitava amb Blackstock per tal d’entrar al podi i Ethan Ringel es sortia de pista, provocant una bandera groga i la sortida del cotxe de seguretat.

El cotxe de seguretat es retirava i Max Chilton guanyava la tercera posició a Shelby Blackstock. A continuació, Felix Serralles es quedava fora de la cursa per problemes mecànics i això provocava que Chilton ocupés la segona posició, tot i així, Serralles s’incorporava a la cursa més tard. Una vegada es reanudava la cursa, era Chilton qui lluitava per la primera posició amb Enerson.

El temps passava i Chilton encara continuava a la segona posició, a dos segons de diferencia. Blackstock era tercer a deu segons i a la part del fons les posicions no variaben. Finalment, la victòria era per a RC Enerson, seguit de Max Chilton, que passava de la sisena a la segona posició i el podi el tancava Shelby Blackstock.