Eliseo Martínez fitxa per AVF per a la present temporada de la Fórmula Renault Eurocup. Així doncs, el pilot espanyol canvia la Eurofórmula Open per la Fórmula Renault en la seva segona temporada competint en monoplaces. El jove pilot de 17 anys va ser dotzè en la classificació final de la Eurofórmula amb Teo Martin Motorsport, la temporada passada.

La seva carrera esportiva té els seus grans èxits en el món del kàrting on ha estat campió d’Espanya els anys 2010 i 2015 en les categories Aleví i Júnior respectivament. També va ser subcampió l’any passat de la classe KZ2 Sènior. El nou fitxatge de AVF compartirà equip amb Xavier Lloveras, Axel Matus i Christian Muñoz.

Eliseo Martínez deia això sobre el seu nou repte: “Tinc grans esperances per a 2018. Serà un campionat molt difícil amb els millors pilots del món. Vaig lluitar amb ells en les carreres de kart en el passat, i serà igualment difícil adaptar-se a la nova categoria. D’altra banda, estic segur que AVF em donarà un gran suport. Ja vam tenir l’oportunitat de treballar junts en les proves d’hivern, que va ser prou bé. És per això que vaig decidir provar sort en l’Eurocup”.

Adrian Valls, cap de l’equip AVF, també va parlar sobre el seu nou fitxatge: “Eliseo és el quart pilot que s’uneix a les nostres files per a la temporada de l’Eurocup i estic molt content amb això. Tenim quatre nois joves i potencialment molt ràpids, el que òbviament augmenta les nostres esperances de ser competitius. Eliseu ja ha treballat amb nosaltres en els tests de Montmeló i Paul Ricard i es va desenvolupar molt bé i es va adaptar molt fàcil “.