Lance Stroll ha tornat a la victòria aquest cap de setmana després de moltes setmanes sense fer-ho. El jove de Williams ha assolit el triomf després de marcar un gran ritme durant la cursa, fent que Ilott, segon en el campionat, no el pogués atrapar. Russell completa el podi de la Race 2 al Red Bull Ring.

Cursa perfecte per Lance Stroll (Prema Powerteam) qui des de la pole position ha aconseguit dominar tota la cursa fora d’atacs per part de Callum Ilott (Van Amersfoort Racing) qui ha acabat segon després de superar a Geroge Russell (Hitech GP) a la sortida.

Russell ha estat tercer, resultat positiu però no suficient ja que Stroll ha agafat la directa en el campionat.

Niko Kari (Motopark) ha assolit el quart lloc i el millor com a rookie després de mantenir la seva posició durant tota la cursa per davant d’un altre rookie, David Beckmann (kfzteile24 Mücke Motorsport) cinquè.

L’alemany segueix superant al seu company d’equip durant aquest cap de setmana amb un Jensen que ha acabat sisè després de defensar-se dels intensos atacs per part de Maximilian Günther (Prema Powerteam) setè.

Cursa complicada per Sergio Sette Camara (Motopark) qui sortia des de la sisena posició. El brasiler no ha pogut mantenir la posició a la sortida i ha hagut de patir els atacs de Lorandi (Carlin) –novè, i Eriksson (Motopark) –desè, durant tota la cursa.

Pel que fa fora dels punts, Nick Cassidy (Prema Powerteam) i Arjun Maini (ThreeBond with T-Sport) s’han retirat, juntament amb Pedro Piquet (Van Amersfoort Racing) qui ha aconseguit participar a la cursa al últim moment.

Pel que fa al campionat, Stroll lidera amb 141 punts, 25 més que Ilott que puja al segon lloc. Tercer és Maximilian Günther a 35 munts, mentre Russell continua quart a 37 punts del canadenc.