Tom Dillmann s’està convertint en un pilot insuperable en les classificacions. El d’AVF ha aconseguit la tercera pole position de la temporada a la Formula V8 3.5, sota unes condicions de pluja intensa al Hungaroring. Nissany i Vaxivière l’acompanyen al top3.

La darrera classificació del cap de setmana s’ha disputat sota unes condicions que els pilots encara no havien experimentat aquest any, i menys en aquest circuit: la pluja.

Una sessió en que Tom Dillmann (AVF) començava en primera posició. El francès romandria en aquest lloc durant forces minuts, degut a una bandera groga causada per Yu Kanamaru (Teo Martin Motorsport).

Això provocava el full course Yellow per 5 minuts, fent que molts pilots entressin a box. En marxar el FCY, Johnny Cecotto (RP Motorsport) i Louis Delétraz (Fortec Motorsports) passaven a liderar la sessió quan de nou, la sessió tornava a ser interrompuda per un FCY.

En aquest cas era el mateix Cecotto qui havia causat aquesta interrupció amb una sortida de pista al revolt 3.

Faltaven només 10 minuts quan tornava la bandera verda i no tothom havia marcat volta degut a aquesta situació i a unes condicions de pista molt complicades, amb una pluja olt intensa.

Això ho aprofitava Roy Nissany (Lotus) per passar a liderar la classificació per davant de Matthieu Vaxivière (SMP Racing) i Tom Dillmann quan faltaven cinc minuts pel final.

Nissany semblava trobar-se còmode sota l’aigua i seguiria millorant els seus temps i semblava tenir la pole position al seu abast, però inesperadament, Dillmann aconseguia superar el seu temps en 7 dècimes, i a continuació Vaxivière superava al seu compatriota.

Una volta que seria eliminada per part del occità qui no havia respectat els límits de la pista. La pole era per tercera vegada consecutiva per Dillmann.

Resultats: 1 Dillmann 2 Nissany 3 Vaxivière 4 Panis 5 Delétraz 6 Binder 7 Visser 8 Fittipaldi 9 Cecotto 10 Cipriani 11 Celis 12 Orudzhev 13 Baptista 14 Isaakyan 15 Kanamaru