Max Defourny és el guanyador de la Fórmula Renault 2.0 NEC de la segona cursa a Monza, Itàlia. El conductor belga va guanyar la cursa per davant de Jehan Daruvala i Palmer.


 

Max Defourny (Race GP) va començar des de la pole position i es va mantenir en aquest lloc durant tota la carrera per prendre una important victòria després dels problemes mecànics durant la carrera d’ahir. Jehan Daruvala (Josef Kaufmann Racing) va acabar segon després d’una gran baralla per aquest lloc entre ell, Palmer i el seu company d’equip Lando Norris.

El jove pilot de Force India en els primers compassos de la cursa va baixar fins al tercer lloc, però se les va arreglar per atrapar a Norris i superar-lo. L’Indi va ser seguit per Palmer, qui va fer la mateixa jugada per prendre el seu primer podi en la sèrie.

El guanyador de la cursa d’ahir Dorian Boccolacci (Tech 1 Racing) va acabar en el cinquè lloc després d’una gran batalla roda a roda amb Nikita Troitskiy (Fortec Motorsports), que va acabar sisè. El top 10 és completat per Gabriel Aubry setè, Alex Gil vuitè, Vasily Romanov novè i Henrique Chaves desè.