L’equip Prema Powerteam va anunciar ahir el fitxatge del seu primer pilot per a la temporada 2015 de la FIA Fórmula 3 Europea, Jake Dennis.


Dennis ha debutat aquest 2014 a la categoria amb Carlin que porta motors Volksbagen, primer gran canvi que notarà el britànic en l’equip italià.

Amb només 19 anys Dennis té a les seves esquenes el títol en la Fórmula Renault 2.0 NEC 2012, i un quart lloc a l’Eurocup Fórmula Renault 2.0 el 2013, demostrant la seva regularitat.

Dennis, recordem, forma part de Racing Steps Foundation, plataforma que el recolza en la seva trajectòria en el món del motor.

Ara entra a un equip en ratxa que porta guanyant el campionat de pilots i constructors des del 2011 amb Roberto Merhi, Daniel Juncadella, Raffaele Marciello i Esteban Ocon.

Declaracions:

René Rosin, Team Manager:

“Dennis ha demostrat que és el pilot adequat per a nosaltres, aquell que pot ajudar a Prema a seguir al capdavant per cinquè any consecutiu. Jake és agressiu, però també intel·ligent, i ràpid a la pista.”

Jake Dennis:

“Estic agraït de saber que segueixo essent recolzat per Racing Steps Foundation en el meu segon any a la Fórmula 3. Aquí és on vull ser clarament. He après molt del meu any de debutant i estic molt agraït d’aquells que m’han ajudat durant aquest temps. Espero l’any que ve demostrar que puc lluitar pel campionat.