Una notícia que ja era un secret a veus pel pàdoc de World Series i que finalment s’ha confirmat, Ben Barnicoat seguirà amb l’equip Fortec Motorsports el 2015 fent el salt a l’Eurocup.


Amb només 17 anys, Barnicoat és un jove britànic amb molt talent i que compta amb el recolzament de Racing Steps Foundation, d’aquesta manera segueix una mica els passos que va fer Jake Dennis –també recolzat per Racing Steps Foundation- que va aconseguir el campionat de la NEC el 2012 i va pujar el 2013 al Eurocup, i que ahir es va confirmar el seu fitxatge per l’equip Prema de Fórmula 3.

Un talent nat amb el kàrting on va aconseguir molts campionats, el pas als monoplaces per Ben Barnicoat ha estat molt exitós també. Campió el 2013 en el Protyre Formula Renualt Autumn Cup i enguany, campió de la Fórmula Renault 2.0 NEC en el seu any de debut, el converteix en clar candidat en endur-se el campionat l’any vinent.

Un campionat, el del Eurocup on ja va entrar en escena com a convidat en l’última ronda a Jerez on un greu accident a la sortida de la cursa 1 que li va provocar una lesió al braç va fer-li decidir no participar en la següent.

Falten 2 pilots per decidir al equip Fortec, el primer que fa un anunci aquest any. Leclerc ja va comentar a FORMULARAPIDA.NET que podria ser un d’ells però també és veritat que l’equip Fortec actualment està fent diversos test de post-temporada amb Kodric, Norris, Daruvala, Lorandi, entre altres.