L’equip de Trevor Carlin està en una bona ratxa. Després que el brasiler Matheus Leist guanyés el dia anterior, el seu company Claman Demelo va aconseguir la victòria, convertint-se en el sisè pilot a guanyar aquest any a la Indy Lights.

El californià Kyle Kaiser (Joncs Racing) va augmentar el seu avantatge en el campionat després d’una batalla intensa amb el poleman Colton Herta (Andretti-Steinbrenner Racing).

El poleman Colton Herta va fer una bona sortida que li va permetre liderar les 4 primeres voltes, però per darrere es va forjar una batalla entre Leist (que sortia segon), Kaiser, Demelo i Urrutia, que va concloure amb Demelo com a guanyador d’aquesta. Demelo aniria més lluny i avançaria el líder Colton Herta en la volta 5 per posar-se líder i escapar-se.

Kaiser i Herta van continuar la seva prolongada lluita, intercanviant llocs diverses vegades abans que Kaiser aconseguís la posició al revolt 5. Herta va intentar seguir a Kaiser, però no va ser possible, de manera que Herta va haver de conformar amb la tercera plaça.

El pilot de Tenesse, Shelby Blackstock (Andretti Autosport), també va impressionar a les voltes finals per pujar del desè lloc al sisè lloc, superant a Ryan Norman, Neil Alberico i Dalton Kellett (Andretti Autosport). Aquest lloc va ser facilitat pel fet que Urrutia, guanyador a Road America el 2016, va patir una punxada en l’última volta, quedant en un decebedor 11è lloc.

El segon lloc de Kaiser el deixa amb un avantatge de 27 punts, 199-172, sobre Leist en la recerca del campionat i una beca Mazda per un milió de dòlars, el que garantirà l’entrada en almenys tres esdeveniments de la sèrie Verizon IndyCar en 2018, incloent La 102a Indianapolis 500.