Max Defourny ha dominat les dues sessions d’entrenaments lliures del Eurocup Fórmula Renault 2.0 al circuit de Spa-Francorchamps, amb un 2:17.663 com a millor temps del dia. El candidat al títol ha acabat per davant de Sacha Fenestraz i Ferdinand Habsburg.

En la primera sessió d’entrenaments Max Defourny (R-ace GP) ha demostrat arribar determinat per recuperar la distància en el campionat amb Lando Norris (Josef Kaufmann Racing). El belga ha estat set dècimes més ràpid que el seu company d’equip, Will Palmer i un segon més ràpid que el franco-argentí Sacha Fenestraz (Tech 1 Racing). Els R-ace GP han completat una bona actuació amb Julien Falchero acabant quart.

Destaca el setzè lloc del líder del campionat, Lando Norris que ha realitzat menys voltes. El britànic però en la segona sessió ha retallat les distàncies amb Defourny acabant en sisè lloc a sis dècimes en un traçat on es va endur dues victòries en la Formula Renault 2.0 NEC.

Sacha Fenestraz ha continuat en el segon lloc, acabant com a millor debutant del dia, seguit de Ferdinand Habsburg (Fortec Motorsports) i els Tech 1 Racing de Dorian Boccolacci i Hugo de Sadeleer.