Edoardo Mortara ha liderat la primera sessió d’entrenaments lliures del DTM per davant de Robert Wickens i Nico Müller, en una sessió on cap BMW ha quedat entre els 10 primers.

Edoardo Mortara ha liderat el ritme a Hungaroring amb la volta ràpida de un 1:36.673 en la primera sessió d’entrenaments lliures del DTM. El pilot d’Audi, guanyador en l’última cursa a Nürburgring, es situa en bona posició per a les següents dues rondes. L’ha seguit el tercer home en el la classificació del campionat, Robert Wickens que ha acabat a una dècima del italià.

Nico Müller i Mattias Ekström han acabat tercer i quart per davant dels Mercedes dels equips ART i Mücke: Lucas Auer, Gary Paffet, Christian Vietoris i Felix Rosenqvist. Completa el top 10 els d’Audi, Miguel Molina i Jamie Green.

El punt interessant de la sessió es veure com tots els pilots de BMW han classificat tots fora del top10, amb Marco Wittmann com el millor amb l’onzena plaça, mentre que la resta han acabat entre el divuitè i el vint-i-tresè lloc.