Max Defourny ha aconseguit la pole position per a la segona cursa de l’Eurocup Formula Renault 2.0 a Spa-Francorchamps. El belga el segueix Daruvala i De Sadeleer- guanyador ahir. Norris sortirà sisè.

A diferència d’ahir, en els 30 minuts de classificació d’avui els pilots han completat dues tandes dins la crono, i no una com ahir. Era una classificació important en clau de campionat, ja que Norris té opcions d’endur-se el campionat.

Igual com ahir, James Allen (JD Motorsport) començava marcant el ritme, encara que seria Dorian Boccolacci (Tech 1 Racing) que s’ubicava primer poc després. En la següent i última volta ràpida del stint, Will Palmer (R-ace GP) era el més ràpid seguit de Robert Shwartzman (Josef Kaufmann Racing) i el guanyador d’ahir Hugo de Sadeleer (Tech 1 Racing).

Seria el pilot suís qui milloraria els temps a falta de 7 minuts però no seria suficient ja que un minut més tard, Allen s’ubicava en pole provisional. Però faltava la reacció dels R-ace, que primer amb Palmer i després amb dues voltes ràpides de Defourny, s’emportaven la pole position.

Una bandera vermella al final de la sessió beneficiava a Defourny que aconseguia la pole position. El belga necessita guanyar si o sí, per tenir opcions de guanyar el campionat.

Resultats QP2:

1 Defourny 2 Daruvala

3 De Sadeleer 4 Boccolacci

5 Fenestraz 6 Norris

7 Palmer 8 Shwartzman

9 Scott 10 Allen

11 Aubry 12 Falchero

13 Troitskiy 14 Korneev

15 Chaves 16 Habsburg

17 Baptista 18 Perullo

19 Cordeel