Edoardo Mortara ha aconseguit el millor temps a la tercera sessió d’entrenaments lliures (1:35.432) per davant de Green i Scheider. Tots els Audi han acabat en el Top10.

 

Jamie Green va ser el primer pilot a sortir a pista en aquesta tercera sessió d’entrenaments del cap de setmana. Com dissabte, els d’Audi van estar liderant amb un Top8 durant la primera part de la tanda: Edoardo Mortara liderava per davant de Miguel Molina i Green a 8 minuts del començament. Marco Wittmann va ser l’únic capaç de trencar aquest domini absolut d’Audi per uns moments al posar-se tercer, just abans que Daniel Juncadella es col·loqués quart.

A meitat de la sessió, Mortara anava líder sobre Molina i Wittmann. Maximilian Götz, tot i un difícil començament del cap de setmana, va trobar una mica de ritme, però ràpidament Mattias Ekström i Green van ser més ràpids i van lluitar per la P3. La part superior de la taula no va canviar molt durant els següents deu minuts, ja que els pilots s’havien centrat principalment en llargues tirades.

Antonio Felix Da Costa, que aviat es retirarà del DTM, es va col·locar en la quarta posició. Timo Scheider va aconseguir anar 0.02s més ràpid que Mortara i es va fer amb el millor temps provisional, amb dos minuts i mig per acabar. Llavors, Jamie Green va ser tres dècimes més ràpid per quedar-se amb el millor crono abans que Edoardo Mortara confirmés el seu lideratge com a pilot d’Audi i es va emportar definitivament el temps més ràpid en general.

Edoardo Mortara va acabar la sessió al capdavant per davant de Jamie Green i Timo Scheider. Ekström, Tambay, Molina, Da Costa -primer BMW-, Rockenfeller, Müller i Götz van completar el top 10 amb els vuit Audi al Top9.