Max Defourny (R-ace GP) ha marcat el millor temps en els entrenaments lliures de la Formula Renault Eurocup a Nürburgring. Amb una volta d’1:55.324, el belga va liderar la sessió per davant de Sacha Fenestraz (Josef Kaufmann Racing) i el seu company d’equip Robert Shwartzman (R-ace GP). El pilot de Red Bull Junior Team Daniel Ticktum (Arden Motorsport) va ser el més ràpid entre els rookies.

Fenestraz davant del trio de R-ace GP

Mentre que Will Palmer (R-ace GP), Thomas Randle (AVF by Adrián Vallés), Alexander Vartanyan (JD Motorsport), Alex Peroni (Fortec Motorsport), Yifei Ye (Josef Kaufmann Racing) i Sacha Fenestraz van prendre la primera posició en diverses ocasions, Max Defourny es va fer càrrec de baixar els temps encara més que ells.

El belga va ser desallotjat per Sacha Fenestraz a 4 minuts de la bandera a quadres. El francès va dominar la primera sessió amb una volta d’1:55.983 al capdavant de Max Defourny, Will Palmer, Robert Shwartzman i el principiant més ràpid, Yifei Ye.

Defourny diu l’última paraula

A la tarda, Daniel Ticktum va liderar els primers minuts abans de la resposta per part de Robert Shwartzman, Sacha Fenestraz i Will Palmer. Amb 10 minuts a la sessió, Gabriel Aubry (Tech 1 Racing) i Max Fewtrell (Tech 1 Racing) van llançar l’esprint final abans de la resposta de Sacha Fenestraz.

Max Defourny ho va fer encara millor amb un temps d’1:55.324 per aguantar al davant de Sacha Fenestraz i Robert Shwartzman. Els novells Daniel Ticktum i Max Fewtrell van completar els cinc primers llocs.