El jove pilot de McLaren, Nyck de Vries ha fitxat per a l’equip campió de la Fórmula Renault 3.5 Series, l’equip Dams.

Després de debutar al Eurocup amb 16 anys amb l’equip R-Ace GP (l’actual ART Junior Team), De Vries va sorprendre a tothom amb la cinquena posició en el campionat en el seu primer any en monoplaces aconseguint dos podis a més de una victòria i una pole position a la Fórmula Renault 2.0 NEC on va finalitzar desè.

L’any passat va fitxar per Koiranen GP un dels equips amb més èxits de l’Eurocup però els resultats no van ser els esperats tot i guanyar dues curses i fer la pole position en una que el va deixar en el cinquè lloc final. També va disputar la Fórmula Renault 2.0 ALPS on va aconseguir el vuitè lloc.

Però aquest 2014 ha estat l’any De Vries, continuant a l’equip Koiranen GP, el neerlandès ha aconseguit el títol del Eurocup i de la Alps amb molta facilitat. Al Eurocup les dades parlen soles: 5 victòries, sis pole positions, 5 voltes ràpides i 10 podis; en canvi a l’Alps el holandès va tenir una ratxa de 5 victòries consecutives a inici de temporada que el va fer imparable en la captura del títol aconseguint finalment, 9 victòries, 9 poles, 10 voltes ràpides i 12 de 14 podis possibles, només no va estar al podi en la ronda de Monza on va fer el seu pitxor resultat un sisè.

Aquest home en aconseguir tot això ja sabia que el proper pas era la Fórmula Renault 3.5 Series i al obtenir 500 mil euros per pujar de categoria, el holandès ha fitxat per a l’equip dues vegades campió de la categoria, Dams. Veurem que és capaç de fer després d’un any ple d’èxits.

No és l’únic campió del Eurocup que puja directe a la categoria, anteriorment ho va fer Pierre Gasly, Stoffel Vandoorne, Robin Frijns, Kevin Korjus o el català Albert Costa.