Juncos Racing ha fet oficial que el jove argentí Nicolás Dapero continuarà costat de l’equip Juncos Racing i avançarà de la Serie Pro Mazda a la Indy Lights a 2017.


Dapero (Buenos Aires, Argentina) s’uneix a la sèrie Indy Lights després d’una exitosa temporada de novells en el Campionat Pro Mazda 2016 presentat per Cooper Tiris amb Juncos Racing. Dapero va registrar una victòria, múltiples podis i va obtenir la volta més ràpida en l’última cursa de la temporada 2016.

“Estic molt emocionat de pujar a la sèrie Indy Lights”, va dir Dapero. “Estic molt emocionat de seguir la meva carrera amb Juncos Racing. Són més que un equip per a mi, són com una família. Treballarem més que mai per ser tan competitius en cada esdeveniment. No tinc cap dubte que serem molt forts el proper any. tinc moltes ganes d’una gran temporada i vull agrair a totes les persones que han fet això possible. Vull especialment agrair a la meva família, Marcos Tenaglia, Marcelo La Manna, i tot l’equip de Juncos Racing per la seva gran suport que tenen cap a mi. “

Dapero es va unir per primera vegada al programa de desenvolupament de conductors de Juncos Racing en l’hivern de 2015, on es va preparar per al programa Mazda Road to Indy. L’argentí va provar amb l’equip durant tot aquest any, i va fer el seu debut oficial a la sèrie Pro Mazda al Mid-Ohio Sports Car Course Sèries Official.

El director de l’equip, Ricardo Juncos, també va mostrar la seva alegria per la continuïtat de Dapero en l’equip i el salt cap a la Indy Lights:

“Estic molt feliç d’anunciar que Nico (Dapero) estarà de volta per una altra temporada amb Juncos Racing”, va dir Juncos. “Ell va demostrar ser un pilot de primera categoria en el Campionat Pro Mazda 2016 acabant en el podi diverses vegades, i fins i tot guanyant la seva primera victòria en Mazda Raceway Laguna Seca. Nico ha demostrat una gran consistència i sempre troba una manera de millorar les seves habilitats darrere del volant. Estic segur que tindrà una gran temporada de novells en la sèrie Indy Lights i espero ajudar-lo a millorar el seu nivell. Vull agrair a Nico pel seu compromís amb l’equip, juntament amb la seva família i patrocinadors que han estat una part important de l’exitosa carrera de Nico “.