Lando Norris ha guanyat la Race 2 al Ruapuna Park per a la Toyota Racing Series, el britànic després de remuntar fins al liderat, no ha tingut rival sota la pluja. Piquet i Zhou l’acompanyen al podi.

Sota les condicions de la pluja, la cursa d’avui s’ha caracteritzat per la multitud de voltes que ha fet el cotxe de seguretat.

Amb la graella invertida, Brendon Leitch sortia des de la pole position però perdia aquesta en benefici de Pedro Piquet que agafava el liderat de la cursa.

Una cursa que s’ha hagut de neutralitzar varies voltes amb el cotxe de seguretat. En primer lloc el safety car ha sortit per les virolles d’Antoni Ptak i Theo Bean. La següent ha estat causat per una forta sortida de pista per part de James Munro que ha xocat contra el mur.

Aquesta situació l’aprofitava Lando Norris (M2 Competition) per anar avançant posicions fins a escalar a la segona posició a falta de 5 voltes, moment en el qual, un error del seu company d’equip Pedro Piquet, el permetia avançar-lo i agafar el liderat de la cursa.

El britànic guanyava la cursa per un ampli sobre el brasiler, en un podi format completament per pilots de M2 Competition, amb Guanyu Zhou tercer.

Artem Markelov acabava quart seguit de William Owen, Antoni Ptak, Timothe Buret, Ferdinand Habsburg i Brendon Leitch tancant el top10.

Ara Lando Norris lidera el campionat amb 14 punts de marge sobre el seu company d’equip, Artem Markelov. En tercera posició a 21 punts està Ferdinand Habsburg –qui ha aconseguit la victòria en la cursa d’ahir.