Jehan Daruvala ha aconseguit la seva primera victòria en els monoplaces a la Race 3 de la Toyota Racing Series al Ruapuna Park, Nova Zelanda. El jove pilot de Force India gràcies a l’estratègia i a no cometre errors, ha guanyat una cursa amb pluja intensa. Habsburg i Markelov l’acompanyen al podi.

Després d’un dia passat per aigua, els pilots decidien sortir amb pneumàtics de sec a l’última cursa del cap de setmana, batejada com Lady Wigram Trophy. Lando Norris, líder del campionat, sortia des de la primera posició, seguit del seu company Artem Markelov.

A la sortida, Norris mantenia el liderat per davant de Markelov i Zhou, en unes condicions que eren per ficar pneumàtics de pluja. Això feia a Munro i Piquet aturar-se a box per canviar de pneumàtics.

El pilot Kiwi i el pilot brasiler anaven 6 segons per volta més ràpid, i aquest fet va ser clau per a que Jehan Daruvala (M2 Competition) s’aturés a box, en un traçat ja impossible per pneumàtics de sec on, fins i tot Markelov es sortia de pista. Tot i això, aquestes condicions de pista les aprofitava Habsburg per remuntar fins a la cinquena posició, després de sortir onzè.

Però a mitja cursa el cotxe de seguretat sortia a pista, i tots els pilots que no s’havien aturat a box ho feien per intentar mantenir alguna opció a la victòria. Aquest fet ajudava als pilots que s’havien aturat abans com Jehan Daruvala, que prenia el liderat de la cursa seguit de Ferdinand Habsburg que havia anat molt ràpid al pit stop.

Norris havia baixat fins al quart lloc final al acabar la cursa, però això no significa que hagi perdut el liderat en el campionat. El Britànic té 8 punts d’avantatge sobre Ferdinand Habsburg i Artem Markelov. A 31 punts està el jove pilot de Ferrari, Guanyu Zhou.

Amb la victòria Daruvala salta a la cinquena posició en el campionat a 49 punts del seu company d’equip. Pedro Piquet és sisè a 60 punts, mentre Brendon Leitch és el millor pilot local a la setena posició, a 66 punts de Norris, mantenint així possibilitats reals de lluitar per al campionat.