Sorprenentment un Mercedes s’ha pogut imposar davant de Rockenfeller i Edoardo Mortara, segon i tercer classificats. Miquel Molina, ahir penalitzat a sortir des de l’última posició ha estat sisè i un Marco Wittmann amb problemes mecànics ha acabat últim.

 

Cursa caòtica aquest matí a Oschersleben. Hi havia dubtes de si plouria i pilots com Juncadella (qui final ha abandonat per accident) han  començat amb pneumàtics de moll. I a la cinquena volta el xàfec ja era generalitzat. Això ha provocat sortides de pista com la de Wickens, que han provocat diverses sortides del cotxe de seguretat. La cursa ha hagut d’acabar per temps d’hora i quart amb només 44 voltes completades.

Sobre sec Miquel Molina era el rei de la pista. En quatre voltes havia avançat més de deu posicions i continuava avançant fort. Però sobre mullat ha perdut molt de temps i ha fet alguna virolla.

D’altra banda, mala cursa per Marco Wittmann. Liderava la cursa però després del cotxe de seguretat ha perdut vuit posicions en una sortida de pista. Ha continuat escalant però per problemes mecànics ha semblat que abandonava la cursa. Tot i això després ha sortit però per quedar en última posició, 19è.

La pluja i les contínues neutralitzacions del cotxe de seguretat han permès els Mercedes aconseguir bones posicions seguint bones estratègies, com el quart lloc de Paul Di Resta (que ha protagonitzat alguna sortida de pista) i el vuitè de Gary Paffett, que s’ha mantingut en primera posició algunes voltes degut a que era l’únic pilot sense aturar-se tot i portar encara pneumàtics de sec.

La cursa ha acabat en una batalla entre Vietoris i Rockenfeller en les últimes voltes i sorprenentment Vietoris ha pogut mantenir el seu inferior Mercedes AMG per davant de l’Audi RS5 de Rockenfeller.

El mundial queda amb Rockenfeller, constant, de líder, seguit de Vietoris i Witmann empatats a cinc punts de distància. Miquel Molina és renegat a l’onzena posició.

Curses tan emocionants i competitives com les d’avui és les que s’esperen del campionat a la DTM, i de ben segur que ha satisfet a tots els seguidors.

La pròxima prova és d’aquí dos setmanes al circuit d’Hungaroring.

TOP 10:

  1. Christian Vietoris (Original-Teile Mercedes AMG)
  2. Mike Rockenfeller (Audi Sport Team Phoenix)
  3. Edoardo Mortara (Audi Sport Team Abt)
  4. Paul Di Resta (Mercedes AMG)
  5. Augusto Farfus (BMW Team RBM)
  6. Miquel Molina (Audi Sport Team Abt Sportsline)
  7. Timo Scheider (Audi Sport Team Phoenix)
  8. Gary Paffett (EURONICS Mercedes AMG)
  9. Martin Tomczyk (BMW Team Schnitzer)
  10. Adrien Tambay (Audi Sport Team Abt)