El doble campió de la F4 espanyola i nord-europea, Christian Lundgaard, disputarà la Fórmula Renault 2.0 Eurocup en el seu segon any en els monoplaces. El danès anirà acompanyat de la mà de les dues formacions que l’han acollit fins ara, MP Motorsport i Renault Sport.


Una altra de les novetats que ha anunciat avui Renault Sport és l’ascens de Christian Lundgaard a la Formula Renault 2.0 Eurocup. El pilot de 16 anys disputarà el seu segon any en els monoplaces a la competitiva categoria de promoció de Renault Sport, participant a temps complet amb l’equip MP Motorsport.

En aquest equip, Lundgaard va debutar el passat 2017 en els fórmules guanyant en les dues categories que va participar. D’una banda, no va tenir rival a la FIA Formula 4 espanyola, en la qual va arrasar obtenint set victòries i 17 podis. Per l’altre costat, reeixit triomf a la FIA Formula 4 NEZ amb nou victòries i 14 podis. A tot això, cal destacar també la disputa de tres curses de la F4 danesa en què va aconseguir un solitari podi.

Davant aquest segon any el repte és més gran i serà rookie en una de les categories més ajustades i competitives de l’automobilisme mundial. No obstant això, les eines en què Lundgaard afronta aquest repte són les millors possibles, conservant l’estructura de l’any passat amb el MP Motorsport i més amb una forta associació amb l’Acadèmia de joves pilots de Renault que li ofereix un fort suport tècnic i econòmic .

Davant d’aquest nou repte, Lundgaard es mostra molt positiu i optimista de poder progressar en la seva curta trajectòria en monoplaces:

“Aquest és el següent pas lògic a la meva carrera. La Formula Renault 2.0 és una categoria molt competitiva que perfeccionarà les meves habilitats en cursa a l’extrem. Se sent bé poder progressar juntament amb MP Motorsport, ja que afegeix estabilitat en el que sens dubte serà una desafiant temporada de debut a la categoria. Estic convençut que la nostra cooperació ofereix la línia de base correcta des de la qual podem tenir èxit en el meu any de rookie”.

D’altra banda, el cap de l’equip, Sander Dorsman, mostra la seva felicitat de mantenir a Christian a les seves files per a aquesta nova campanya:

“Estem molt contents que Christian pugi a la Formula Renault 2.0 al nostra costat. Vam tenir molt d’èxit junts el 2017, on Christian va mostrar el seu domini en els dos campionats de Fórmula 4 en els quals vam competir. Estem ansiosos per aprofitar aquest rendiment en el nostre atac a la Formula Renault 2.0 Eurocup”.