El pilot Makar Yurchenko  del equip Reale Avintia Academy aconsegueix la pole al circuit de Le Mans, França, segon es Raúl Fernández i tercer Jeremy Alcoba en una segona classificació pasada per la pluja.

La segona sessió classificatòria del FIM CEV Repsol donava començament al circuit de Le Mans amb la pista humida i, des del principi tots els pilots sortien a pista per començar a marcar temps i rebaixar aquests. Les condicions a la pista anaven millorant bastant respecte a la primera classificació en el matí, així que els temps per volta com a conseqüència anaven baixant.

Després del primer quart d’hora, els pilots que es mantenien al capdavant eren el S. Yurchenko, S. Chantra i R. Fernández i, al mateix temps, A. Ogura era penalitzat el temps de la seva volta per excedir els límits al revolt 14 .

A falta d’un quart d’hora per finalitzar la sessió, apareixia la bandera vermella i es parava el temps. Finalment, els tres primers pilots més ràpids en aquesta sessió han estat Yurchenko, Alcoba i Polanco. Tenint en compte la primera classificació, el top 3 per a la graella de sortida són: Makar Yurchenko, segon Raúl Fernandez i, en tercera posició Jeremy Alcoba.