Després d’una sessió de classificació molt monòtona i sense grans canvis, Ricky Cardús ha estat imbatible i s’ha fet amb la pole provisional. Per darrere, Eric Granado i Joe Roberts han completat el Top3.

Tots els pilots van sortir a pista durant els primers minuts, però no va ser fins gairebé passats els 10 primers minuts que les posicions no es van començar a definir. Roberts i Odendaal van anar lluitant pel millor crono durant l’inici d’aquesta sessió però, més tard, Ricky Cardús i Héctor Garzó es van unir a la lluita.

Amb 30 minuts encara per davant, Eric Granado es va unir a la lluita per la pole, ja que amb un 1:54.883 es va col·locar en tercera posició.

Passat ja l’equador de la classificació, les posicions del capdavant no havien variat: Cardús mantenia el liderat de la taula de temps, seguit per Odendaal, Granado, Roberts i Garzó tancant el Top5.

Entrant als últims deu minuts, Roberts va millorar el seu temps per poder col·locar-se en tercera posició, deixant al brasiler de Promoracing a la quarta plaça. Minuts després, el nord-americà va tornar a millorar el seu registre per col·locar-se segon, a 6 dècimes del temps de Ricky Cardús.

Al final, el cronòmetre es va quedar a zero i cap pilot va poder millorar l’1:53.920 que tenia el pilot català. D’altra banda, Granado va poder tornar a millorar el seu registre i es va tornar a col·locar segon, seguit per Joe Roberts, Odendaal, Garzó, Tulovic, Hanika, Perolari, Sanchís i Fuligni.