Ricky Cardús s’ha fet amb les pole positions del campionat europeu de Moto2 per a les curses que es disputaran demà al circuit de Motorland Aragón, Espanya. El català s’ha imposat gràcies al temps de la sessió matinal.

El duel pel campionat entre Ricky Cardús (Team Stylobike) i Eric Granado (Promoracing) arriba a un moment clau en un cap de setmana de doble cursa.

En la lluita per la pole position tant l’un com l’altre, no han aconseguit millorar els temps de la primera sessió classificatòria, fet que significa que Cardús iniciarà des de la pole position seguit del brasiler.

Per darrere, Joe Roberts (AGR Team) aconseguia millorar el seu temps matinal en una dècimes per completar la primera fila de la graella de sortida.

També han millorat els seus temps Lukas Tulovic (Forward Junior Team), Steven Odendaal (NTS Sportscode T.Pro) i Héctor Garzó (Team Wimu CNS) que completa la segona fila de la graella se sortida.

En tercera fila s’han situat Federico Fuligni (Forward Junior Team) seguit de David Sanchis (Easyrace Moto2 Team) i Corentin Perolari (Promoto Sport), mentre Marcel Brenner (H43Team Nobby) completa els 10 primers llocs.