El passat cap de setmana es va disputar a Le Mans la Final de la IAME International 2018. Brent Crews es va fer amb la victòria després d’un mà a mà en l’última volta amb Freddie Slater. L’espanyol Miguel Peiró va remuntar 27 posicions i va acabar cinquè.

Després de la prefinal, la graella de sortida per a la final de la categoria Mini va quedar de la següent manera: El pilot britànic de KR Motorsport, William Macintyre, sortia des de la pole, Freddie Slater (Fusion Motorsport) segon, Juan Francisco Soldavini (Parolin Racing Kart) tercer i Brent Crews (KR Motorsport) quart.

La cursa no va tardar en deixar els primers incidents. A la sortida Ruben Volt (Dan Holland Racing) va patir un accident i va caure fins a l’última posició, encara que va poder continuar.

Els cinc primers aconseguien obrir un forat de pràcticament un segon davant la resta durant la volta inicial, però els va durar poc aquest avantatge. Al final d’aquesta primera volta, un altre accident va provocar la presència de les banderes grogues amb el sistema de seguretat “Slow” de velocitat constant, ajuntant així el grup una altra vegada.

Macintyre rodava primer, seguit per Slater, Soldavini, Fletcher i Pavan.

A l’inici de la volta 5 es va reprendre la cursa. En aquesta mateixa volta, l’espanyol Alejandro Meléndez Pardi (CRG Racing Team) es situava cinquè després de superar a Pavan. Brent feia el mateix col·locant-sisè i deixant a Pavan a la setena posició.

A la recta de meta de la volta 6, Slater va superar a Macintyre i va passar a liderar la cursa. A més, en aquesta mateixa volta, Brent seguia guanyant posicions i va superar a Meléndez. Fletcher feia el mateix amb Soldavini col·locant-se en tercer lloc.

A la volta 7, Pavan també va superar a Meléndez que va perdre dues posicions, va baixar del cinquè al setè lloc en una volta. Mentre que Crews aconseguia la quarta posició després de superar a Soldavini.

Brent Crews anava llençat a per la victòria, a la volta 8 va superar a Slater, i allà va començar un mà a mà entre els dos per endur-se la victòria. Slater va intentar recuperar el liderat al llarg de la volta però Crews es resistia tancant els espais.

Finalment, a falta de pocs revolts pel final,  Slater va aconseguir superar-lo i posar-se líder, però Crews no es va rendir i va lluitar per arribar a l’últim revolt amb opcions. Es va apropar a Slater i es va presentar a la recta final en paral·lel amb ell.

En un final de “foto-finish”, finalment, va ser Brent Crews qui es va endur el gat a l’aigua i es va adjudicar la victòria per la mínima diferència de 0.007 segons.

Destacable actuació de l’espanyol Miguel Peiró Luzarraga (FA Racing Spain). Va ser el més ràpid en la crono del dijous però va tenir un problema a la prefinal i va sortir des de la 32ª posició a la final. Va firmar una actuació memorable, remuntant 27 posicions i acabant cinquè.