Belardi Auto Racing ha confirmat la incorporació de Zach Veach per competir a la Indy Lights la temporada 2016.

L’experimentat pilot de la Mazda Road to Indy, torna a la Indy Lights on va aconseguir tres victòries amb l’antic cotxe, per tant, tot torna a començar de nou per al pilot d’Indianapolis.

Veach porta ja 5 anys en el món dels monoplaces on ha anat seguint el programa de la Mazda Road to Indy. Primer va debutar a la USF200 on va acabar cinquè amb l’equip Andretti Autosport, aconseguint 3 podis. El 2011 va continuar a la categoria i a l’equip de Michael Andretti per lluitar pel campionat però tot i ser regular, només va acabar quart amb una victòria, cinc podis, tres pole positions i una volta ràpida.

Abans de fer el salt a la Star Mazda (l’actual Pro Mazda), va guanyar e campionat d’hivern d’aquesta categoria, aconseguint 4 triomfs dels 5 possibles. Però la temporada a la Star Mazda no va anar bé del tot, una desena posició amb dos podis, en una temporada per oblidar.

Tot i la mala temporada que va ser el 2012 per al pilot d’Ohio, Veach va fer el salt a la Indy Lights –encara amb Andretti Autosport, on va acabar setè amb un podi, una pole position i dues voltes ràpides. Aquests resultats apuntaven a que el jove nord-americà podia lluitar per al campionat el 2014, i així va ser.

Va acabar tercer per darrere de Gabby Chaves i Jack Harvey que van empatar a punts. Veach va aconseguir un total de tres victòries, nou podis, quatre pole positions i tres voltes ràpides; l’any més exitós de Veach que el 2015 va buscar una sortida al campionat United Sports Car.

Però ara torna Zach Veach torna a la Indy Lights amb l’equip Belardi Auto Racing, on té preparat un dur Planning d’entrenaments aquesta pre-temporada, per tal de situar-se al nivell dels que seran candidats al títol aquest 2016. Tot i això, el pilot de 21 anys diu trobar-se a gust amb el nou cotxe.