Ha estat un any molt intens i ple d’informació, la qual FormulaRapida.Net sempre us ha intentat donar amb la màxima qualitat, objectivitat i rapidesa. I a vigílies d’un any nou, us informem de les 10 notícies més visites aquest 2015 en la web en català:


10: LA FIA PERMETRÀ EL DESENVOLUPAMENT D’UNITATS DE POTÈNCIA EXCEPTUANT A HONDA – 3 GENER (G. GONZÁLEZ)

El 2015 començava mogut en el aspecte motors a la Fórmula 1 degut a l’entrada d’Honda i el domini de Mercedes. Això va conduir a una polèmica que la FIA va haver de solucionar.

9: VAXIVIÈRE DERROTA ROWLAND A LA RACE 2 A SPIELBERG – 12 JULIOL (A.VIÑALS)

VAXIVIERE Matthieu (FRA) Lotus (CZE), ROWLAND Oliver (GBR) Fortec Motorsports (GBR), DE_VRIES Nyck (NED) Dams (FRA) ambiance portrait during the 2015 Formula Renault 3.5 race at Red Bull Ring, Spielberg, Austria, from July 10th to 12th 2015. Photo DPPI / Florent Gooden.
 Foto DPPI / Florent Gooden.

Matthieu Vaxivière aconseguia la tercera victòria de la temporada al Red Bull Ring, que el permetia remuntar la distància en el campionat de la Formula Renault 3.5 Series, contra el seu rival, Oliver Rowland.

8: EL SECRET DEL MOTOR HONDA DE F1 – 23 ABRIL (O.DOMINGO)

Si el que ens demanaven els fans era anàlisi tècnica, a Formula Ràpida els hi hem aportat de la mà d’Oriol Domingo que ens va explicar tots els dubtes sobre el motor Honda.

7: LA FIA ENDUREIX L’OBTENCIÓ DE LA SUPERLLICÈNCIA DE CARA EL 2016 – 7 GENER (G.GONZÁLEZ)

Amb l’entrada d’un menor d’edat a la Fórmula 1, la FIA es va inventar un sistema de punts per entrar a la categoria reina del món del motor. Aquesta beneficiava als pilots de categories FIA, mentre que perjudicava a d’altres com IndyCar o World Series.

6: LA CURSA INFANTIL CONTINUA A LES 24 HORES DE LLIÇÀ – 29 AGOST (A.VIÑALS)

MOTORSPORTS - MotoGP, Qatar GPEs ben conegut que Formula Ràpida és un mitjà nascut a Lliçà d’Amunt, lloc on es disputen les 24 hores en Resistència en ciclomotors de la Vall del Tenes, amb la web dirigida per Arnau Viñals fent-ne una extensa cobertura durant tot l’any.

5: PEDROSA ES RETIRA DE FORMA INDEFINIDA – 29 MARÇ (G. GONZÁLEZ)

Dani Pedrosa va anunciar la seva retirada després de la primera cursa del any. Tot i això el de Castellar del Vallès va tornar a pista uns mesos més tard en molt bona forma.

4: FORMULARAPIDA.NET ESTRENA TEMPORADA DE FORMA RÀPIDA – 15 FEBRER (A.VIÑALS)

També ens agrada informar-vos del que farem durant la temporada, i pel que sembla, a vosaltres també us agrada saber la cobertura de FormulaRapida.net durant l’any.

3: MCLAREN CANVIARIA ELS SEUS COLORS EN COMENÇAR LA TEMPORADA – 1 FEBRER (G. GONZÁLEZ)

Ayrton Senna commemorative eventMcLaren al canviar-se de motorista volia fer un canvi radical, i també d’estètica, anunciant un canvi de colors en els seus cotxes que es va fer realitat en el Gran Premi d’Espanya.

2: LES 24H DE LA VALL DEL TENES JA TENEN DATA I NOVETATS – 23 JUNY (A.VIÑALS)

L’actualitat sobre les 24 Hores Internacionals de Resistència en Ciclomotors de la Vall del Gran Premi CNC Terranova ha estat el més seguit sense dubte en la pàgina web en català. Tothom es volia conèixer la data de la prova i totes les seves activitats al voltant d’aquesta.

1: ALEIX ESPARGARÓ CONTINUA A LES 24 HORES, SIMON I CARDÚS DEBUTARAN – 11 AGOST (A.VIÑALS)

Però el que també volien saber els lectors de Formula Ràpida en català era si Aleix Espargaró participaria, o no a la mítica prova lliçanenca. El resultat va ser afirmatiu, i com sempre FormulaRapida.net va ésser el primer en infromar-vos d’aquesta notícia.


Simplement agrair la vostra confiança durant tot el 2015, i esperar que el 2016 sigui millor. Que tinguin un bon any 2016 i unes bones festes també!