David Beckmann ha fitxat per l’equip holandès Van Amersfoort Racing (VAR) per participar en la temporada 2017 de la FIA Formula 3 Europea. El pilot alemany de 16 anys disputarà la seva primera temporada completa on apunta al títol.

Degut a les restriccions d’edat, David Beckmann no va poder debutar fins la tercera ronda de la FIA Formula 3 Europea aquest any 2016 amb l’equip Mücke Motorsport on ha demostrat ser un pilot constant a la zona de punts a més d’aconseguir dos podis.

Nascut a la ciutat de Iserlohn el 27 d’Abril del 200, David Beckmann es va iniciar als kartings als vuit anys. En el seu segon any, ja va guanyar el campionat alemany (ADAC Kart Masters) i el DMV Kart. El 2011 va tornar a guanyar el DMV Kart juntament amb el tercer lloc en el campionat belga de kartings. Això el va permetre entrar com a membre de la ADAC Stiftung Sport, escola de joves pilots de la federació alemanya.

El 2012 va guanyar el campionat europeu i de nou el DMV. En els següents anys va competir en el competitiu campionat alemany de karting (DJKM) on va ser subcampió en el primer any, i en el segon va aconseguir el títol per davant de Mick Schumacher.

El 2015 va fer el salt als monoplaces a la ADAC F4 on va aconseguir el títol de rookie (cinquè de la general) tot i no haver disputat totes les rondes. També va fer la majoria del campionat italià on va acabar quart del campionat.

El 2016 es va compartir en el pilot més jove en saltar a la Fórmula 3, on de seguida va mostrar bons resultats tot i competir en un equip poc competitiu.